sausā ķermeņa birstēšanās

Sausā ķermeņa birstēšanās

sausā ķermeņa birstēšanāsSausā ķermeņa birstēšanās: kas tā ir par tehniku un kā to veic?

Sausā ķermeņa birstēšanās ir vienkārša un efektīva masāžas tehnika, kas var palīdzēt uzlabot ādas izskatu un pašsajūtu. Lai veiktu sauso birstēšanu, būs nepieciešama speciāla birstīte, kas paredzēta ādas birstēšanai un masēšanai.

Sausā birstēšanās darbojas, stimulējot asinsriti un limfas plūsmu, kas attiecīgi palīdz uzlabot ādas izskatu un atbrīvoties no toksīniem un atmirušajām šūnām. Būtībā darbojas kā ādas skrubis ar līdzīgu efektu. Sausā birstēšanās arī samazina celulītu un izlīdzina ādu.

Kā pareizi veikt sauso birstēšanos?

Lai pareizi veiktu sauso birstēšanos, vajadzētu sākt ar vieglu birstēšanu pa ādu virzienā uz centru. Tātad, sākam no pēdas zonas un birstējam virzienā uz augšu ar taisnām, gareniskām kustībām. Sākumā vajadzētu veikt maigākas kustības, vēlāk jau var veikt intensīvāku masažu, vairāk pievēršot uzmanību problēmzonām – piemēram, gurniem, augšstilbiem. Vairāk tieši šo pareizo tehniku vari izprast un iemācīties vai nu manā 28 dienu notievēšanas programmas kursā vai arī esmu izveidojusi nelielu ieskatu arī savos Instagram story – meklē šeit.

Kā izvēlēties pareizo birstīti?

Svarīgi atcerēties, ka sausā birstēšanās nav piemērota jutīgai ādai un ādai, kura ir ievainota, sakairināta vai cieš no atopiskā dermatīta, piemēram. Šobrīd veikalos ir ļoti daudz piedāvājumu ar šīm koka masāžas birstītēm, tomēr es neieteiktu izvēlēties vislētāko variantu. Bieži vien lētāka birstīte ir izgatavota no nekvalitatīvākiem sariem, tie var būt asi un nepiemēroti masāžai, it īpaši, ja ir jūtīgāka āda. Labāk ieguldīt mazliet vairāk līdzekļus un izvēlēties birstīti, kuras sari ir no maigāka materiāla.

Cik bieži veikt sauso birstēšanos?

Sausā ķermeņa birstēšana ir vienkāršs un efektīvs veids, kā uzlabot ādas izskatu un samazinātu celulītu. Lai iegūtu maksimālu labumu no sausās birstēšanās, to vajadzētu veikt regulāri. Ja āda nav jutīga un sakairināta, tad šo birstēšanos var veikt kā rituālu katru dienu pirms dušas.